Vader en zoon opgepakt voor steekpartij in Oostende

© BELGA

Een 57-jarige man uit het Limburgse Dilsen-Stokkem zal vrijdagochtend voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter op verdenking van poging tot doodslag. Dat meldt donderdag het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. P.W. haalde in de Oostendse uitgaansbuurt uit met een mes. Zijn 25-jarige zoon werd vrijgelaten.

N.F. (28) uit Oostende werd in de nacht van woensdag op donderdag rond 1.30 uur met een mes gestoken in de Oostendse uitgaansbuurt. Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, maar verkeert niet meer in levensgevaar. Ter plaatse kon de politie twee verdachten arresteren. Het gaat om P.W. en diens zoon C.W.. Het is niet onmiddellijk duidelijk welk aandeel elk van de verdachten in de feiten heeft.

Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek voor poging tot doodslag gevorderd tegen de vader. Zijn zoon mocht na verhoor beschikken. Het onderzoek zal nu moeten uitwijzen wat de aanleiding en de precieze omstandigheden van de steekpartij waren.

P.W. zal vrijdagochtend om 11 uur voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter. Het parket vraagt zijn aanhouding voor poging tot doodslag. Als de man aangehouden wordt, zal hij dinsdag in Brugge voor de raadkamer moeten verschijnen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen