Benteke start de hashtag #ATouchOfEden.
Volledig scherm
Benteke start de hashtag #ATouchOfEden. © Photonews / RV

#ATouchofEden: Benteke start Twittertrend na duwtje Hazard

Time-outHet fantasierijk duwtje van Eden blijft nagalmen. Goede vriend Christian Benteke - niet mee naar Rusland - heeft immers een ware Twittertrend op poten gezet nadat Hazard tijdens de oefenpot tegen Costa Rica speels duidelijk maakte wie nu exact de baas is bij de Rode Duivels. 

13 reacties

  • Heidi Coussens

    6 jaar geleden
    Jongens toch, ze stonden voor, het was een oefenmatch, het was om te lachen...
  • Marc De Ridder

    6 jaar geleden
    Je kan het niet onder stoelen of banken steken dat Hazard de beste speler was en is op het veld. Ja ze hebben er beiden hartelijk om gelachen maar het is nog steeds een team sport en dat laat soms de wensen over want ze willen enkel en alleen o zo graag zelf een goal maken. Zoiets doe je niet in een teamsport en het oogt als geen respect hebben voor je ploegmaat.
  • Johny pipeleers

    6 jaar geleden
    Mensen, mensen toch. Zien jullie dan niet dat ze gewoon zin hebben in het spelletje? Carasco kan er zelf om lachen. Gewoon omdat het snor zit in de ploeg op dit moment. Laat ons toch genieten van deze generatie.
  • Marc Verbrugghe

    6 jaar geleden
    Christiaen, spijtig maar u toont hier dat u een slechte verliezer bent. Het beste dat u kon doen was gewoon niets doen en niets zeggen. Zwijgen is in vele gevallen de beste uitspraak.
  • Tessa vandermout

    6 jaar geleden
    Respectloos. Dat ze gewoon afspreken zoals in het basketbal. Daar wordt de bal ook aan de spelverdeler ingeleverd. Geen haan die er dan naar kraait en zijn ego wordt verder gestreeld.