BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Niet prioritair: parket seponeert klacht Francken tegen nazi-afbeelding

Het parket van Brussel heeft de klacht geseponeerd die staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) had ingediend tegen de jongerenafdeling van Ecolo omdat die hem als een nazisoldaat had afgebeeld. Dat meldt Francken op twitter.

152 reacties

  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    De zogenaamde "waarheid" zoals velen die hier blijken te herkennen is, dat de scheldende partij vele malen extremistischer is dan het onderwerp van hun primitieve frustratie.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Wie wind zaait zal storm oogsten . Francken kikt op zulke zaken,. Hij zet dit item weer zelf in het nieuws , waarom ??? Ik zeg al vier jaar hetzelfde de Theo met de twee gezichten en ik kan het weten.
  • guido vangheluwe

    6 jaar geleden
    er zijn er hier die ofwel tegen Francken zijn ofwel eigenlijk ook geen normen meer kennen dit was er gewoon over en spreek niet van ludiek enz....want dit was het niet en probeer het gerecht en parket nooit te begrijpen is geen begrijpen aan de uitspraak indertijd van wereldvreemd was dus zeer juist het zijn allemaal politiek benoemden , en du door welke partijen ??? veel verder moet men dus niet denken
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Geens, man , waar haal jij die rechters toch vandaan? Ergens gekocht in de reclame, of wat.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Het parket beseft tenminste voor wat deze partij staat!