Jef Vermassen zal de verdediging van de vrouw voor zijn rekening nemen.
Volledig scherm
Jef Vermassen zal de verdediging van de vrouw voor zijn rekening nemen. © Vertommen, RV

Neurochirurge van UZ Leuven staat terecht voor moord op haar dochter (14)

GerechtNeurochirurge Mehrnaz D. moet in Leuven terechtstaan voor moord op haar 14-jarige dochter in de zomer van vorig jaar. De kamer van inbeschuldigingstelling in Brussel beslist of het 50-jarige gewezen medisch staflid van UZ Leuven verschijnt voor het assisenhof van Vlaams-Brabant dan wel voor de correctionele rechtbank. Dat vernam Belga in gerechtelijke kringen.

12 reacties

  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Voor moord zijn er nooit verzachtende omstandigheden .
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Een mens is raar je kan nooit zien wat in iemand zijn hoofd omgaat in extreme stressituaties, ik zou zeggen oordeel of veroordeel niet te snel, iedereen kan in een situatie komen die hem zover drijft en niet logisch meer nadenkt.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Is dit niet beetje eigenaardig? Had het een gewone arbeider geweest dan zag men zijn kop wel bekenbaar op de foto! Ben je van zeker niveau, dan mag niemand je zien. Daaraan weet men al dat ze niet al te erg zal gestraft worden.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Beste Hubert Wouters, ik heb uwe raad niet nodig. Mijn dochter 35 jaar ondertussen heeft een mentale handicap en kan spijtig genoeg niets alleen maar we hebben gezorgd dat ze gelukkig is in haar wereld en ze is gelukkig in de instelling waar ze nu verblijft. Wij hebben er nooit aan gedacht om ze het leven te ontnemen.
  • Elsje vervoort

    6 jaar geleden
    Vermassen tegen het vrijmetselaarsclubje van haar ex man? Hmmm, ik vrees voor Vermassen deze keer.