Politieke kopstukken trappen laatste campagneweek af: "Ze vallen ons aan omdat ze gewoon willen voortdoen"

De laatste campagneweek voor de gemeenteraadsverkiezingen is afgetrapt. Daarom gaan de kandidaten dit weekend massaal op pad in de 308 Vlaamse steden en gemeenten. Op allerlei manieren proberen ze de kiezers nog te overtuigen om voor hen te stemmen: met flyers en huis-aan-huis bezoeken, of door gewoon onder de mensen te komen.

140 reacties

  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Nu wordt er een realistisch beleid gevoerd terwijl er vroeger een cadeaux beleid werd gevoerd waardoor ons eens zo goede sociaal systeem is geéxplodeert . Alle kassen waren zo goed als leeg . Gebouwen en Goud uit de schatkist werden verkocht om hun begrotingen op te smukken , en zelf het geld uit het Zilverfonds werd daarvoor gebruikt . Dus , zij die jarenlang aan de knoppen gezeten hebben zouden beter hun mond houden en eerbiedig hun fouten toegeven .
  • Ronny Severeyns

    6 jaar geleden
    Het is natuurlijk gemakkelijk om eerst de rotzooi van verschillende decennia wanbeleid achter te laten, en als er dan een partij komt die dit structureel wil aanpakken om daarna met een propere lei verder te gaan, commentaar te geven. Achteraf zullen de sossen wel weer met de eer willen gaan lopen alsof het andermans centen zijn.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De enige" verandering "die we hebben gezien de laatste vijf jaar is een lege geldbeugel voor ons en heel veel postjes voor nva .De nieuwe slogan van nva voor de volgende verkiezingen is "" Veel beloven en weinig geven is zotten in vreugde doen leven """"
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    ik ben het met elke partij half wel en half niet eens. En ik ben het eens met Eric: wat wordt er gedaan voor de modale belg? Rechts is vooral begaan met het vrijwaren van grootkapitaal en met mensen tegen elkaar opzetten, verdeel en heers komt een bepaald select groepje altijd ten goede, groen en pvda denken dat ze alle problemen van iedereen in de wereld gaan oplossen, de roden verkopen desnoods hun eigen moeder om allochtone stemmen te ronselen en de cd&v zit vol jassendraaiers.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    Ik twijfel of ik mijn stem ga geven aan de Communisten of het Vlaams Blok. Ik zou toch een masochist zijn als ik nog voor een tradi partij zou stemmen na alles wat ze de gewone man en vrouw hebben aangedaan. Duurdere energie en waterprijzen, langer werken, lager pensioen, duurdere kinderopvang, hogere inschrijfgelden wil je je kinderen laten studeren, een indexsprong enz.... Moet ik nog even doorgaan?