Der Spiegel
Volledig scherm
© Der Spiegel

Der Spiegel publiceert akkoord tussen Ronaldo alias 'Topher' en Mayorga rond verkrachtingszaak, ook tweede vrouw komt met claim

Cristiano RonaldoDer Spiegel komt opnieuw met harde bewijzen in de verkrachtingszaak rond Cristiano Ronaldo. Nadat het Duitse magazine het verhaal van Kathryn Mayorga uit de doeken deed, publiceerde het nu een document waarin de 34-jarige vrouw en de Portugese voetbalster tot een akkoord kwamen. In ruil voor het stilzwijgen kreeg Mayorga 375.000 dollar (bijna 330.000 euro) van 'CR7' die de schuilnaam 'Topher' gebruikte.

61 reacties

  • koen Van Hessche

    6 jaar geleden
    In het document had al moeten staan "met wederzijdse instemming", dan had ze hem niet verder kunnen chanteren. Want dat is wat hier aan de hand is. Waarom zou een verkrachter na de feiten een test ondergaan om haar gerust te stellen dat hij geen soa's heeft?
  • Frank Van Riel

    6 jaar geleden
    Jacques Feys, tot er achteraf ééntje beweert dat ze die documenten onder dwang heeft moeten tekenen, ga het dan ook maar eens uitleggen .... Veilig ben je nooit dezer dagen.
  • Michel Rooms

    6 jaar geleden
    OP de video (zie the sun en the mirror) zie je duidelijk dat de vrouw in kwestie flirterig over de arm en rug streelt van Ronaldo. Ronaldo zelf houdt de hand aan haar middel maar streelt niet. Ook neemt ze Ronaldo verschillende keren in een omhelzing. Daarna gaat ze naar zijn hotelkamer om vervolgens...verkracht te worden. Zeer zeer raar verhaal.
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Een danseres die eerst voor de neus van Ronaldo zwoel aan het dansen is en dan ingaat op zijn uitnodiging om naar zijn hotelkamer te komen..... Duidelijker kan het niet worden. Het is natuurlijk wel zo dat vrouwen nooit liegen en nooit op geld uitzijn. Of wel ? Laten we de echte slachtoffers van seksueel geweld helpen zo goed als we kunnen en de aandachtszoeksters en de geldwolvinnen met hun onredelijke eisen buiten spel zetten (voetbalterm).
  • daniel vanroelen

    6 jaar geleden
    Vanroelen daniel Zo zijn vrouwen eerst geld dan op ,en dan gaan spreken voor nog en ik gelooft dat ze het gevraagd heeft voor seks de doen ,