Filip Watteeuw.
Volledig scherm
Filip Watteeuw. © Wannes Nimmegeers

Gent: Watteeuw wil vervolg van paarsgroen, maar onderhandelt met vier

In Gent wil onderhandelaar Filip Watteeuw (sp.a/Groen) liefst een vervolg van het huidige paarsgroene bestuur met sp.a, Groen en Open Vld. Maar na een korte ontmoeting met Open Vld-lijsttrekker Mathias De Clercq is besloten om volgende week inhoudelijke gesprekken op te starten met vier partijen, dus ook met CD&V. 

12 reacties

  • Raoul Rouma

    6 jaar geleden
    Liegen en bedriegen. Groen in Gent voorbeeld om gemaakte afspraken te ruilen voor de postjes. De kiezer moet dit lachwekkend degoutant schouwspel blijven slikken. Volgende maal kunnen ze allemaal de pot op.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Ik zie dat groene kartel geen stand houden. Groen heeft Geen woord als er mandaten op het spel staan. In A'pen en Oostende gaat het dezelfde kant op.
  • Chris Hom

    6 jaar geleden
    Wat een poppenkast ! Misschien kunnen ze een stoelendans doen om het burgemeesterschap !
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    VLD heeft zes zetels minder dan het progressief kartel, dus moet bescheidener zijn.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    kartel $pa/groen krijgt een veeg uit de pan van de kiezer doch Groen wenst door te gaan? Dacht dat ze dicht bij de burger/kiezer stonden? Lijken me straf spul te pakken om boodschap van de kiezer niet te snappen. Groen is 4de partij, $pa 6de mbt resultaten van de zetels in de provincieraad van arrondissement Gent. Kartel haalt in gans oost vlaanderen amper meer "samen" dan VB... arme Gentenaars, weer 6j miserie