Berlijn
Volledig scherm
PREMIUM
Berlijn © visitberlin.de

Moderne steden, beter eten: dit is waarom reisgids Lonely Planet Duitsland aanraadt als vakantieland

Naar goede gewoonte pakte reisgids Lonely Planet deze week uit met dé tien landen die in 2019 het bezoeken waard zijn. Geprangd tussen de palmstranden van Sri Lanka (nummer 1) en de watervallen van Zimbabwe (nummer 3), is Duitsland de tweede, maar merkwaardige topper. En die opmars heeft ons buurland vooral aan zichzelf te danken, met steeds meer lekker eten en propere steden.

4 reacties

  • rudiger boonaert

    6 jaar geleden
    Terecht prachtig vakantieland zowel de steden als de natuur vriendelijke eerlijke mensen eenmaal geweest ga je zeker terug.
  • Viviane Van Oosterwijck

    6 jaar geleden
    Idd * LEZ zones in de steden, duidelijk aangegeven randparkings @ 5 € voor een hele dag parkeren + pendelbus (max. 5 personen) naar de binnenstad. Tussen de steden kan/mag je gas geven. Top !
  • kris verbeek

    6 jaar geleden
    Beter eten in Duitsland ? Ik heb er ooit in Munchen in het beste hotel van de stad gegeten. Ik dacht:" ik neem een filet steak" omdat ze daar toch weinig verkeerd met konden doen. Die filet steak werd dan geserveerd met mirabellen (!). Dit was letterlijk van iets lekker iets slechts maken. Duitsland staat niet op mijn nr.1 lijst van lekker eten. In Amerika kan men in de grote steden beter eten.
  • Werner Van der Kelen

    6 jaar geleden
    In de zomer naar Keulen aan de overs van de Rijn, een woord fantastisch