EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump: Vragen van Rusland-onderzoek waren “makkie”

Het was “erg gemakkelijk” om schriftelijke antwoorden te formuleren op de vragen van speciaal onderzoeker Robert Mueller, deelt de Amerikaanse president Donald Trump vandaag mee. De vragen kaderen in onderzoek naar de mogelijke samenzwering tussen de Trumpcampagne en Rusland in aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2016. Trump moet de antwoorden wel nog indienen, klinkt het.

5 reacties

  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Vroeg of laat zal Mueller toch moeten onderzoeken of de Democrats en hun juridisch adviesbureau GPS Fusion steun hebben gekregen vanuit Rusland. Voor wie enkel VRT en CNN kijkt: GPS Fusion en de Democrats hadden een vals rapport gemaakt waaruit moest blijken dat Trump met een Russische prostituee plasseks heeft gehad in een hotelkamer in Moskou. Als er steun was vanuit Rusland, vliegt Hillary Clinton de cel in.
  • Jan Janssens

    5 jaar geleden
    Mooi om de Uber Narcist aan het werk te zien,...eenieder die de B-cluster doorgrondt wrijft zich in de handen als hij zó reageert. Mensen als Eric Deleu daarentegen missen duidelijk nog enige scholing.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Er zal weer een hoop zever op dat papier staan . Zijn advocaten zullen het wel hebben opgekuist zodat ze hem niet op meineed kunnen pakken . Hoe is het trouwens met zijn "gevaarlijke migranten karavaan" gesteld ? Daar hoor je hem niks meer over zeggen . Hij hangt immers aaneen van de leugens .
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Spreekt zichzelf weer tegen. Wat een idioot.
  • Erik eric@arb.be

    5 jaar geleden
    Dit circus mag nu stoppen. Laat President Trump besturen hij doet dit prachtig. De kleine man in de VS heeft werk, belastingvermindering, sterke grenzen en een pracht buitenlands beleid.