Virgil van Dijk zorgde in het slot nog voor de 2-2.
Volledig scherm
Virgil van Dijk zorgde in het slot nog voor de 2-2. © AFP
Duitsland DUI
2
EINDE
2
Nederland NED
  • 9' Goal Timo Werner
  • 19' Goal Leroy Sané
  • Quincy Promes Goal 85'
  • Virgil van Dijk Goal 90'

Ongelooflijk slot! Nederland sleept helemaal op het einde nog puntje uit de brand tegen de Duitsers en knokt zich zo naar ‘Final Four’ in Nations League

Nederland heeft zich geplaatst voor de ‘Final Four’ van de Nations League na een onwaarschijnlijk wedstrijdslot tegen de Duitsers. Oranje keek vrijwel de hele wedstrijd tegen een achterstand aan, maar in het absolute slot sleepten Quincy Promes en Virgil van Dijk nog een gelijkspel uit de brand. En dat puntje hadden de Nederlanders broodnodig om de groep te winnen en zo Frankrijk een plaats bij de laatste vier te ontzetten. In de laatste fase van het toernooi mag Nederland volgend jaar met Engeland, Zwitserland en Portugal strijden om eindwinst.

68 reacties

  • Frank Boom

    5 jaar geleden
    Zo te zien hebben veel mensen hier onder de match niet gezien . Nederland heeft 85min niet mee gedaan .Had met de rust al 4 - 0 moeten staan . En door die goal in de 85min , die trouwens volledig uit de lucht kwam gevallen dan pas zijn voor de gelijkmaker gegaan . En voor Duitsland was het ook nog een beetje belangrijk . Bij winst waren ze zeker van pot 1 bij de loting voor de e.k. . Maar ik denk dat veel ploegen uit pot 1 schriek gaan hebben dat ze de Duitsers gaan krijgen .
  • jacques philips

    5 jaar geleden
    Niet moeilijk als men logisch redeneert wat had Duitsland nog te winnen niets dus wat zouden ze hun bevriende Nederlandse buren dan in de weg leggen om alzo Frankrijk te wippen
  • Frank Vermeer

    5 jaar geleden
    @Rudy Vanden Broeck Als Belg zou ik het niet durven om iets over omkoping te suggereren in deze tijd...
  • johannes van Wetten

    5 jaar geleden
    Een jong Nederlands elftal dat in opmars is, heeft de juiste gretige vechtersmentaliteit naar de bal, winnen van Frankrijk de wereldkampioen, en gelijk spelen in Duitsland, in een tijdspanne van 3 dagen, Oranje proficiat, en de vooral tactische zet van Ronald Koeman.
  • Sanne Vermeulen

    5 jaar geleden
    Waar gaan we naartoe als iedereen hier massaal de Nederlanders ophemelt en de Belgen neersabelt... Triestig België en triestig volk.