Jinnih Beels (sp.a), Bart De Wever (N-VA) en Philippe De Backer (Open Vld).
Volledig scherm
Jinnih Beels (sp.a), Bart De Wever (N-VA) en Philippe De Backer (Open Vld). © Photo News

‘Bourgondisch’ trio N-VA, sp.a en Open Vld start onderhandelingen voor Antwerpse coalitie: “Veel kiezers van N-VA en sp.a gaan dit geen fijne gedachte vinden”

In Antwerpen beginnen N-VA, sp.a en Open Vld vanmiddag formeel met de onderhandelingen voor een nieuw stadsbestuur. Het akkoord om te onderhandelen werd om 14 uur voorgesteld op een persbijeenkomst. 

238 reacties

  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Nu gaan we zien of Beels het dan toch zo correct wil spelen in het belang van de Antwerpenaren (en niet van de partij).
  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    Verkondigen, en dit al jaren, dat de socialisten het in Antwerpen slecht hebben gedaan , en terecht hoor ...maar nu beslissen om samen met de SPA te gaan is onbegrijpelijk , dit is kiezers bedrog , maar de postjes en de centen zullen tellen en niets anders.
  • Gerry Cle

    5 jaar geleden
    Logische beslissing van De Wever gezien de verkiezingsuitslag. Hopelijk zal het bestuursprogramma een stuk menselijker en realistischer zijn dan het vorige.
  • luc baken

    5 jaar geleden
    BDW zei voor de verkiezingen dat stemmen voor het VB een stem voor links was.... was dat een strategie ? ik denk dat bart zich aan het overspelen is
  • François Vande Wynckel

    5 jaar geleden
    Men mag zijn mening hebben, wat mij echter stoort in sommige reacties is die grove scheldwoorden aan de persoon zelf. Ik vind van mr. De Wever dat hij durft en hij weet wat en hoe hij iets kan bereiken.