AFP
Volledig scherm
© AFP

FT buitenland 03/12. Meunier neemt afscheid van grootvader: “Voor altijd in mijn hart” - Oranje treft Engeland in halve finale Nations League - VAR maakt vanaf achtste finales intrede in de Champions League

0 reacties

  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt
    PREMIUM

    Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt

    Mocht hij zijn spelers met een afstandsbediening kunnen controleren, dan drukte Pep Guardiola ongetwijfeld meermaals per match op de pauzeknop. Ook in een kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid. Een aantal van zijn spelers, waaronder ook twee Rode Duivels, voldoen niet helemaal aan zijn ideaalbeeld, maar in dienst van het genie sluit een topcoach compromissen. Ontdek hier waarom Guardiola Kevin De Bruyne geen man vindt voor verzorgd voetbal en waarom zijn voetbalvisie eigenlijk wringt met de instincten van Jérémy Doku.