De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © AP

Trump vertelde in 2018 duizenden onwaarheden, goed voor gemiddeld 15 leugens per dag

De Amerikaanse president Donald Trump heeft afgelopen jaar duizenden onwaarheden verteld. Volgens de factcheckers van The Washington Post bezigde Trump gemiddeld vijftien leugens per dag en zette hij daarmee “een jaar van ongeëvenaarde misleiding'' neer.

21 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Dan verschilt hij niet met om even welke regering leider of regering ,constant vertellen ze niet de waarheid en als ze erop betrapt worden hebben ze steeds een uitleg klaar om U tegen te zeggen en leggen ze de schuld steeds bij andere of omstandigheden.
  • Henri Dederen

    5 jaar geleden
    Vanaf dag 1 van 2019 wordt de aanval op Trump door de media verder gezet. Beste wensen voor het nieuwe jaar.
  • Claire Dalwein

    5 jaar geleden
    Daaraan zie je hoe een politicus een land kan manipuleren, ze zouden zich moeten schamen. Maar ja geld is nog altijd macht, spijtig dat geld merendeels een negatief middel is om mensen te misleiden, om te kopen en zoveel meer...
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Terwijl de rest van de politici de "waarheid en niets dan de waarheid" vertelden, grappig opgestoken vingertje...
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Is als iemand met alsheimer.. Op heldere momenten de waarheid . Op andere momenten de droom van dat moment is voor hun de waarheid. Dat ze die oude man eens aan een grondig onderzoek onderwerpen. Het moet toch niet moeilijk zijn om zijn geestens gesteldheid te meten . Of mag het niet geweten worden dat ze perongeluk iets fout hebben als opperbevelhebber .