Donald Trump heeft zijn advocaat Michael Cohen gevraagd te liegen voor het Congres, claimt Buzzfeed.
Volledig scherm
Donald Trump heeft zijn advocaat Michael Cohen gevraagd te liegen voor het Congres, claimt Buzzfeed. © REUTERS

"Trump heeft advocaat gevraagd tegen Congres te liegen over Russische Trump Tower"

De Amerikaanse president Donald Trump zou aan zijn vroegere advocaat Michael Cohen gevraagd hebben om tegen het Congres te liegen over de plannen om een Trump Tower te bouwen in Moskou. Dat meldt de Amerikaanse nieuwswebsite BuzzFeed. De Democraten laten weten bereid te zijn een onderzoek te openen naar de beschuldigingen.

8 reacties

  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Wie nog twijfelt dat dit de zoveelste zeepbel is, moet maar één zin herlezen: "twee bronnen binnen de federale politie hebben aan het team van speciaal aanklager Mueller verklaard dat Trump Cohen persoonlijk had gevraagd om te liegen...". Moeten dat de kroongetuigen worden: iemand die veroordeeld is wegens meineed en fraude, en twee agenten aan wie die man iets gezegd had? Lachwekkend.
  • Arne Van Gheluwe

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat je de waarheid moest zeggen om een kleinere straf te bekomen???
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Wel mijnheer Pintens, het Amerikaans gerecht heeft Cohen NIET geloofd. Cohen beweerde dat hij alles "in opdracht van Trump" c.q. "in samenspraak met Trump" deed, maar de rechter heeft dat van tafel geveegd en Cohen veroordeeld als fraudeur. Als Trump geen miljardair was, dan zou hij Cohen nu vervolgen voor de paar honderdduizend Euro die Cohen hem onterecht had aangerekend.
  • Johan Goris

    5 jaar geleden
    Trump is als een goeroe. En een goeroe mag heel veel fout doen, en toch blijven hun volgelingen in hem geloven. Dus ik denk dat Trump nog niet direct afgezet gaat worden.
  • Guido Pintens

    5 jaar geleden
    als die veroordeelde fraudeur en bedrieger onder ede staat heeft hij er alle belang bij niét te liegen mr Casteels. Dat zou hem zelfs héél duur komen te staan. Het is enkel en alleen aan het gerecht om Cohen al dan niet te geloven. De democrats zoals jij die blijft noemen hebben daar geen bal in te zeggen. Maar geloven dat Trump zelf een fraudeur en leugenaar is staat als een paal boven water. Voor dat laatste moet je wel een lange-termijn-geheugen hebben en alles in de juiste context plaatsen