Sigrid Spruyt in 2009
Volledig scherm
Sigrid Spruyt in 2009 © © VRT 2009 - Phile Deprez

De ware reden waarom Sigrid Spruyt het journaal verliet: “De VRT is verziekt, rot en tragisch”

ShowbizzVan 1989 tot 2007 werkte Sigrid Spruyt (54) voor de nieuwsdienst van de VRT, de laatste tien jaar als journaalanker. Ze verliet destijds het scherm als gevolg van een make-upallergie, maar dat blijkt een decennium later slechts de halve waarheid, zo schrijft ze in haar boek.

138 reacties

  • Gil Groenewijn

    5 jaar geleden
    De VRT moet neutraal zijn en niet rood. Dit zou is onderzocht moeten worden. Dat is wat ik hier lees. Zo, en door wie moet dat dan gebeuren ? Wie is dan neutraal om dat te doen en hoe moet dan afgewogen? Wat is niet neutraal en wat wel ?
  • Yves Steenssens

    5 jaar geleden
    Vond haar de meest sexy vrouw van de vrt …..en dan haar stemmetje dat zo zacht de oren streelde . Over de vrt geen goed woord .In De Bedenkers werden alle goede uitvinders de eerste ronde gewipt..De uitvinding van de latere winnaar moest kunnen gemaakt worden in "beschutte werkplaats " zoals De Sliplift die ik met de Sliptrax op tien punten verbeterde , gva 2010 .Intern statuut verbood vrt dat ze dit op tv brachten .Gemaakt voor rehabilitatie alle goede uitvinders(2u werk) .
  • Frank De Rycke

    5 jaar geleden
    VRT is altijd selectief geweest in het naar voor brengen van politici waar ze de centen moesten van krijgen ...dat is zeker geen leugen want het is gewoon een staatsomroep die beslist wat er op de buis mag komen !
  • willy verbeeck

    5 jaar geleden
    Ongelofelijk dan-t madam Spruyt de VRT nog niet links genoeg vind, hoe durf je!
  • Werner Van Halewyck

    5 jaar geleden
    Wat is je punt Theo Van Hoof ? Dat de journalisten politiek verweven zijn? Dat is geen grote revelatie tgv van het inwinnen van extra info, me dunkt. Dat weet het kleinste kind. Maar misschien is de mix minder eenzijdig , vermits beide kampen klagen. Je geeft zelf het voorbeeld van Bracke. Die heeft beide strekkingen van dienst geweest, afhankelijk van waar de wind kwam. Zou het kunnen dat er onder onze onafhankelijke reporters ook een gilde van opportunisten schuil gaat ?