© VRT 2009 - Phile Deprez
Volledig scherm
© © VRT 2009 - Phile Deprez

“Nee, ik ben niet Bronstige Bonobo”: wij belden met geviseerde ex-collega’s van VRT-anker Sigrid Spruyt

ShowbizzSigrid Spruyt (54) heeft twaalf jaar nadat ze ontslag nam als anker van ‘Het Journaal’ met scherp geschoten op een aantal van haar ex-collega’s. Ze vluchtte voor de “pesterijen” en “verziekte sfeer” op de werkvloer, zo schrijft ze in het pas verschenen ‘Dagboek van een anker’. Wij vroegen de geviseerde ex-collega’s van Spruyt om hun respons. 

17 reacties

  • David Destobere

    5 jaar geleden
    Was ze vastbenoemd en trok ze al die jaren nog steeds haar volle wedde? Aan 54 in pensioen nu? Is ook niet vies van links profitariaat me dunkt. 1 pot nat allemaal, verschillen in niets van hun politieke vriendjes
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Over de "neutraliteit" van Tanghe kan idd iets gezegd worden. Bij haar is het gezegde "wiens brood men eet, diens woord men spreekt" zeker op zijn plaats.
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Het klimaat nog zo een manipulatie en de anders denkende worden gewoon de mond gesnoerd. Mee surfen op een hype gebaseerd op leugens en dan nog ene Nic een podium geven met een oproep tot ondertekening van een petitie. Waar is de objectiviteit en het recht op antwoord van 30187 andere wetenschappers die zeggen en bewijzen dat dit alles nep is?
  • Luc Geerts

    5 jaar geleden
    Kan allemaal zijn, maar waarom twaalf jaar later?Mensen zijn nu met andere dingen bezig.
  • Karel van Velzeke

    5 jaar geleden
    altijd al gedacht dat er meer achter zat dan de Raymond bij haar vertrek