© EPA-EFE

Kamada (STVV) wint met Japan van Bolivië, Tomiyasu blijft op de bank

Japan heeft dinsdag in een oefenduel met 1-0 gewonnen van Bolivië. STVV-spits Daichi Kamada startte in de basis en werd zeven minuten voor tijd vervangen. Takehiro Tomiyasu, ploegmaat van Kamada bij de Truienaars, bleef op de bank. Shoya Nakajima maakte in Kobe een kwartier voor tijd het enige doelpunt.

Vrijdag verloor Japan met 0-1 van Colombia. Tomiyasu speelde toen centraal achterin de volledige wedstrijd. Kamada viel elf minuten voor tijd in en verdiende zo zijn eerste cap voor de Samurai Blue.

Colombia verloor dinsdag op zijn beurt met 2-1 van Zuid-Korea in Seoel. Spursvedette Heung-Min Son (16.) en Jae-Sung Lee (59.) scoorden voor de thuisploeg, Luis Diaz (49.) maakte de Colombiaanse goal.