'Avengers: Endgame' krijgt te maken met een enorm lek voor de release.
Volledig scherm
'Avengers: Endgame' krijgt te maken met een enorm lek voor de release. © Disney

Einde van ‘Avengers: Endgame’ nu al online gelekt ondanks extreme voorzichtigheid: “Ramp voor alle betrokkenen”

FilmHet einde van ‘Avengers: Endgame’, de laatste film in de Marvel-reeks die na meer dan 10 jaar tot een einde komt, is nu al gelekt op het internet. Een video waarin de laatste scène van de prent te zien is, circuleert op sociale media. “Dat is een grote ramp voor alle betrokkenen”, klinkt het bij bezorgde medewerkers. 

8 reacties

  • Kjell Debeuf

    5 jaar geleden
    Hou het spannend voor iedereen. De spoilers verpesten het voor alles en iedereen...
  • Peter De Blieck

    5 jaar geleden
    Ja, en? Denken jullie dat er 1 persoon minder gaat kijken nu?
  • Willy Slegers

    5 jaar geleden
    net het commentaar op reddit gelezen en met zelfs heel veel goede wil is dit helemaal geen spoiler, wellicht zelfs door disney zelf gereleased.
  • Hans Vanermen

    5 jaar geleden
    De smartphone generatie heeft geen geduld meer. De kwaliteit van een film is niet afhankelijk van de datum waarop je de film bekijkt. Waar het om gaat is je eerste kijkervaring. Iedere fan die toch naar die laatste vijf minuten kijkt, zal van deze film niet volop kunnen genieten. Mijd dus alle gerelateerde posts op sociale media.
  • Claudia Bellemans

    5 jaar geleden
    schandalig er zijn zoveel fans die er alles aan doen om geen spoilers te lezen en dan zijn er idioten die de ervaring van de film te kijken volledig verpesten de film komt in België al op 24 april uit ja ik ben een fan die graag spoilerfree naar de film wil kijken