President Donald Trump
Volledig scherm
President Donald Trump © AP

Trump dreigt: “Als Iran wil vechten, dan zal dat het officiële einde zijn van Iran”

De Amerikaanse president heeft in een tweet gedreigd met de vernietiging van Iran indien het land een aanval doet op Amerikaanse belangen. 

65 reacties

  • Ka Ka

    5 jaar geleden
    Wel Iran heeft net het allernieuwste, allerduurste en modernste drone MQ-4C Triton van de V.S. neergehaald met een zelfgemaakte RAAD luchtafweer systeem. Een drone op zijn allereerste internationale vlucht, nog maar 5 dagen geleden op 15 juni gelanceerd en al ongezien belachelijk gemaakt. De grootste vernedering sinds 1962 U-2 verlies in Cuba.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Karel: en waarom zou Iran die productie niét opdrijven, sinds Trump eenzijdig het nucleaire verdrag heeft verbroken?
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Trump gedraagt zich als een krijgsheer uit de jaren 1000>500 before Christ. Levensgevaarlijk voor de wereldvrede [alhoewel, de helft van de wereld staat nu reeds brand, maar hoe meer branden er uitbreken hoe sneller deze in hun geheel groter worden].
  • Lisette Theunis

    5 jaar geleden
    Een oorlog met Iran zal ook Europa zwaar treffen. Zowel economisch, maatschappelijk en politiek zal de eu het zwaar te verduren krijgen. Iran is geen Libië. Ook Syrië, Turkije en China zullen door een oorlog met Iran verder onder zware druk komen te staan met de VS. Een oorlog met Iran zal iedereen beroeren.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Beste mensen, dit is maar een tweet. Nog even doorbijten en de puber moet opkrassen. Ik denk dat heel veel regeringen op deze planeet dat voortdurend voor de ogen houden. Nog even doorbijten en de kalmte bewaren.