Op de Franse boerderij sterven de laatste jaren vier keer meer koeien.
Volledig scherm
Op de Franse boerderij sterven de laatste jaren vier keer meer koeien. © ANP

Mysterieuze dood van dieren: Franse boeren trekken aan de alarmbel

In verschillende Franse boerderijen loopt het sterftecijfer van het vee hoog op. Volgens de boeren zou dat liggen aan elektromagnetische velden of antennes in de nabijheid van hun boerderij. Er worden nu volop testen uitgevoerd naar de oorzaak van de problemen.

11 reacties

  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Wetenschappers zijn vaak met hun lab´s in dienst van de overheid en voeren het beleid van de overheid uit, dus ook de uitkomsten zullen in het voordeel van de overheid uitvallen, kijk naar de klimaatonderzoekers en het Groenlinkse beleid, G5 en alles moet elektrisch.
  • Jef Staepelaere

    5 jaar geleden
    Niet alleen de straling is schadelijk, ook de schaduw en het geluid van windmolens. Ik heb er jaren naast gewerkt! De ganse dag een interval slagschaduw, plus het geluid van passerende wieken. Nooit zoveel stress gerelateerde ziektes gehad als toen.
  • Ja Rodrigus

    5 jaar geleden
    Je moet met je hartslagmeter eens in de nabijheid van die masten lopen. Storingen alom. Zal zeeeeer gezond zijn
  • Rene Dannau

    5 jaar geleden
    hier ook bij mijn dieren de nestjes zijn van 6 naar 3 en minder dit sinds er G4 is ook bij mensen is er een toename van rare ziekten waarvan je zelden wat hoorde fibromyalgie is er zo eentje misschien lijden de dieren er ook op een of andere vorm aan, het ligt niet aan de windmolen zelf maar deze zend data over de gsm netwerken door aan het controle centrum.
  • Yves Steenssens

    5 jaar geleden
    Iedere soort straling is per definitie schadelijk -5G zeker- veel vrouwen werken nog aan schermen met WIFI , kan mogelijk ook de oorzaak zijn van geboorteafwijkingen die steeds in stijgende lijn gaan .