Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Football Talk 22/07. Anderlecht ontsnapt aan match achter gesloten deuren - BAS velt oordeel over racistische gezangen Club-fans

27 reacties

  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Cercle Brugge kan na DE TEGEN KVM ook overwegen om tegen Anderlecht onder voorwaarden te spelen, kwestie van punten te pukken.
  • gustaaf dombret

    5 jaar geleden
    Het blijft stinken en rot aan de top van de bond , waarom nog straffen uitspreken om ze nadien niet uit te voeren , wie zijn de verliezers de supporters , wie zijn de winnaars de hooligans . Waarom nog gaan kijken , ik niet meer . de grote clubs blijven gelijk halen , begin met een goed beleid en gooi de rest buiten .
  • Jose Van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Patrick Weyers. Waarom had men dan geen voorbeeld kunnen stellen toen wedstrijden van Standard, Charleroi, Brugge, Antwerp, Beerschot ea wegens allerhande baldadigheden werden stilgelegd? Feit is, de hooligans bij deze wedstrijd kwamen uit Nederland en hadden via Luikse vrienden hun tickets bekomen, in het RSCA vak. Om dan matchen van RSCA achter gesloten deuren te moeten spelen omdat ze op Sclessin ALTIJD vuurwerk binnenlaten door hun slechte security is ook nog eens de vraag
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Was het Brugge dan had 3/4 het hier een logische uitspraak gevonden. Misschien sneewt het veel komende winter dan kunnen jullie weer stoer met sneeuwballen naar spelers smijten die een hoekschop willen trappen.
  • Frank Heremans

    5 jaar geleden
    Anderlecht alweer bevoordeeld, steeds weer opnieuw.