De ouders van Chloe Wiegand doen hun verhaal op de Amerikaanse televisie.
Volledig scherm
De ouders van Chloe Wiegand doen hun verhaal op de Amerikaanse televisie. © Today / RVDe ouders van Chloe Wiegand doen hun verhaal op de Amerikaanse televisie.

Ouders vertellen hoe peuter uit raam van cruiseschip kon vallen: “Haar opa dacht dat ze voor glazen muur stond”

Follow-upDe 18 maanden oude Chloe Wiegand kwam eerder deze maand om het leven tijdens een familiecruise. Ze was uit de handen van haar grootvader geglipt en overboord gevallen. Toch leggen de ouders van de peuter de schuld niet bij de opa, maar bij de cruisemaatschappij. In een hartverscheurend interview met de populaire ‘Today Show’ (NBC) vertellen ze hoe het jammerlijke ongeval kunnen gebeuren is.

92 reacties

  • Sara Louagie

    5 jaar geleden
    Vreselijk heel veel sterkte aan de ouders en grootouders en familie en vrienden heel veel sterkte toegewenst xxx
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Open raam of niet, je zet een peuter toch niet zo hoog op de reling van een schip om naar buiten te kijken? Dan hou je het kind op je arm, dan kan het ook kijken.De ouders zeggen dat het een ongeluk is maar zoeken dan wel een zondebok om schadevergoeding binnen te halen,munt slaan uit een ongeluk...
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    Getuigen zegggen nochtans dat hij het kind effectief aan de buitenkant liet bengelen, dus hij wist wèl dat het raam openstond, hij was letterlijk het kind buiten het raam boven de kade aan het vasthouden!
  • anneleen defresne

    5 jaar geleden
    Als de maatschappij een net in dat open raam had gespannen, dan hadden ze en ventilatie, en duidelijkheid dat het raam open was en veiligheid! Sorry maar soms merk je inderdaad niet dat het raam open is, zeker als het anders gesloten blijft! Vreselijk voor de grootouders en de ouders van dit kleine meisje.
  • PAUL WILS

    5 jaar geleden
    Wat een flauwe uitleg om uw pad schoon te vegen.