Het bewuste briefje.
Volledig scherm
Het bewuste briefje. © NOS

Hoe Oranje door spiekbriefje van assistent alsnog poort van Final Four in Nations League inbeukte

Buitenlands voetbalRonald Koeman kreeg in de slotfase van de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Duitsland een spiekbriefje van zijn assistenten in de hand gedrukt. Dat briefje zorgde ervoor dat Oranje alsnog de deur van de Final Four in de Nations League inbeukte.

25 reacties

  • RONNY HELSEN

    5 jaar geleden
    Interlands op hoogste niveau en met briefjes werken , LoL op topniveau ! Onbegrijpelijk !
  • RONNY HOLSBEEK

    5 jaar geleden
    Alhoewel Nederland won, was de wedstrijd niet om aan te zien langs Nederlands kant. Zeer slechte wedstrijd en Duitsland dat makkelijk 4-0 had moeten voorstaan. Maar ja efficient zijn , dat telt.
  • Willem Sipkema

    5 jaar geleden
    Over twee jaar zullen de Rode Duivels eindelijk oogsten. Nederland wellicht in de daaropvolgende kampioenschappen. 2020 komt te vroeg voor Oranje!
  • Christiaan van Mansfeld

    5 jaar geleden
    Nederland lacht niet om de Belgen. Daarvoor zijn we zelf te hard gevallen. (en sowieso lijkt me het respect voor de Belgen vanuit Nederland altijd groter dan omgekeerd) Wat je wel ziet is dat teamgeest veel doet, Belgie heeft in principe op bijna elke positie (nog) een betere voetballer staan. Maar dat is geen garantie op succes. Ik denk dat dit Nederlands elftal nog ver kan komen. Vergis je ook niet dat veel van die jongens bij de oranje jeugdelftallen al veel succes hebben behaald.
  • Pieter Martens

    5 jaar geleden
    Aan de RD ,toppers kunnen altijd iets meer zoals je ziet.