AP
Volledig scherm
© AP

Vier doden bij schietpartij aan ziekenhuis in Chicago

chicagoIn de Amerikaanse stad Chicago heeft een man een waar bloedbad aangericht in een ziekenhuis. Hij schoot een dokteres dood op de parking en vluchtte vervolgens het hospitaal binnen. Tijdens het vuurgevecht dat volgde, kwamen nog twee andere mensen om het leven. Ook de schutter stierf.

4 reacties

  • Jan Ooms

    5 jaar geleden
    De zoveelste schietpartij in Amerika, of zoals ze dat daar noemen: Dinsdag.
  • kris verbeek

    5 jaar geleden
    Uiteindelijk is een dokter, een farmaceutische assistente en een politieman doodgeschoten. Ook de schutter is dood. Dank U NRA !
  • Fonne Cicero

    5 jaar geleden
    Amerika is een echte schiettent geworden!
  • Jos Vervoort

    5 jaar geleden
    Tja Donald, beter alle dokters bewapenen, niet? En de dames krijgen allen stun guns.
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Teheran belooft in Veiligheidsraad dat Israël spijt krijgt bij aanval op Iran, VS blokkeren volwaardig VN-lidmaatschap Palestina

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Teheran belooft in Veilig­heids­raad dat Israël spijt krijgt bij aanval op Iran, VS blokkeren volwaardig VN-lidmaat­schap Palestina

    De VS spreken later donderdag in de Veiligheidsraad hun veto uit over het Palestijnse verzoek tot volwaardig lidmaatschap van de VN. Washington zegt dat “de weg via de VN niet de juiste is”. Het is volgens een hoge Amerikaanse functionaris overigens onwaarschijnlijk dat Israël Iran zal aanvallen voor het belangrijke Pesach-feest begint, waarmee het einde van de Joodse slavernij in Egypte wordt herdacht. De Europese Unie neemt ondertussen extra strafmaatregelen tegen Iran die de productie van drones en raketten moeten raken. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.