YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Populaire veganiste valt van haar sokkel nadat ze betrapt werd met bord vis: “Mijn gezondheid stond op het spel”

BizarBijna 500.000 abonnees op YouTube, maar liefst 1,3 miljoen volgers op Instagram: Rawvana heeft in zes jaar tijd een heuse fanbasis uitgebouwd als gezicht van een extreme vorm van veganisme. Toen de 29-jarige vrouw echter betrapt werd met een bord vis voor haar neus gingen de poppen aan het dansen. Ze viel hard van haar sokkel, sommige fans noemden haar zelfs een “ziekelijke bedriegster”. In een filmpje van maar liefst 33 minuten geeft Rawvana nu toe dat ze sinds twee maanden gestopt is met de strikte levensstijl. Niet uit vrije wil, maar om gezondheidsredenen.

76 reacties

  • paul vdkerckhove

    5 jaar geleden
    In de natuur zijn er geen regels alleen aanbod en schaarste , kortom , wat er is,wordt opgepeuzeld. Alleen de mens kan zijn lot sturen . Dus omwille van evenwichten en hormonen , bacteriën, enzymen , proteïnen,enz. waarop academici zich het hoofd breken eet ik alles wat goed verteerd kan worden ,en aangevoeld als goed door de onderbuik . Met in afnemende hoeveelheid fruit en groenten ,brood, zuivel , eieren , vis en een weinig vlees . Een gruwel voor veganisten maar dat is hun probleem .
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Dierlijke producten zijn vergif voor ons? Heeft die nooit een documentaire gezien over diersoorten, of biologie op school gehad? Dan wordt er uitgelegd dat een dier met snijtanden vlees eet (de snijtanden dienen om het vlees te snijden) en een dier met stompe kiezen eet planten (kiezen vermalen de planten). Wij hebben beiden, wij zijn dus alleseters en hebben dus ook alles nodig. Degenen die zich dan uiterlijk beperken tot alleen planten krijgen uiteindelijk bloedarmoede en dergelijke.
  • Philip Meys

    5 jaar geleden
    Dit is een publiciteitsstunt! Een truck om haar aantal volgers een boost te geven. No way dat dat mens werkelijk veganist was want als je een gevarieerd plantaardig voedingspatroon volgt krijg je geen tekorten en ben je op je gezondste. Iemand die het tegendeel beweert heeft geen verstand van voeding, of is bevooroordeeld. Zoals veeboeren, slagers, vleesverslaafden, sommige koks, etc.
  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Extremisme is nooit ok, ook niet als het veganisme noemt.
  • Jurgen Devries

    5 jaar geleden
    Sorry voor alle veganisten maar de mens heeft dierlijke eiwitten nodig om te overleven. Je kan een hele tijd zonder maar dat gaat zich wreken op je lichaam.