‘Iedereen Beroemd’ met Joke Emmers stopt ermee door te weinig publiek

De musical‘Iedereen Beroemd’speelt zaterdag al voor de laatste keer. Alle resterende voorstellingen worden immers geschrapt omdat er te weinig belangstelling is bij het publiek.

gvh

Het zag er nochtans mooi uit voor de musical die gebaseerd was op de gelijknamige Oscargenomineerde film van Dominique Deruddere. De première was nog een triomf, de cast onder aanvoering van de Peltse Joke Emmers en Sven De Ridder werd met superlatieven overladen.

Toch speelt ‘Iedereen Beroemd’ zaterdag al voor de laatste keer. Zelfs het aanbieden van de beste tickets aan 25 euro bracht geen soelaas. Producent Sam Verhoeven moest gisteren de handdoek gooien.

“Wij hebben met een fantastische, getalenteerde ploeg een voorstelling gemaakt die voldeed aan alles waar we voor staan, en toch is het niet gelukt”, zucht Verhoeven. “Langer doorspelen zou onverantwoord zijn. Daarom hebben we beslist om na 23 maart geen voorstellingen meer te spelen. Het is een bittere pil voor ons om te slikken, want deze voorstelling verdient veel meer.”

Normaal moest ‘Iedereen Beroemd’ nog een week langer spelen in Theater Elckerlyc, om daarna op tournee te gaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer