Machelle Hobson (48) en haar twee biologische zonen Logan (links) en Ryan (midden) Hackney zitten sinds vorige vrijdag in de cel.
Volledig scherm
Machelle Hobson (48) en haar twee biologische zonen Logan (links) en Ryan (midden) Hackney zitten sinds vorige vrijdag in de cel. © ap

Moeder filmt haar 7 adoptiekinderen in vrolijke YouTube-soap met miljoenen views, maar dan gaat de camera uit en start de mishandeling

Voor de buitenwereld leken zeven adoptiekinderen de tijd van hun leven te beleven in hun populaire YouTube-soap Fantastic Adventures. Maar dat veranderde eens de camera op uit stond: hun moeder hongerde hen uit, spoot traangas in hun ogen, ranselde hen af met een riem en sloot hen op.

5 reacties

  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Hoe kan je als Amerikaanse tegenhanger van Kind&Gezin verantwoorden dat je toelaat dat een alleenstaande vrouw 7 kinderen kan adopteren ondanks eigen biologische kinderen?
  • Luc De Roover

    5 jaar geleden
    schaf dat sociale media gedoe af. Voor niks nodig , Enkel voor luie mensen .
  • Saadia Sellak

    5 jaar geleden
    De kinderen zien er bleek en ongelukkig uit hoor. Dat het de miljoenen viewers niet eerder was opgevallen is een raadsel. Die vrouw moet in de gevangenis tot haar dood.
  • Serge Aernoudt

    5 jaar geleden
    Wordt dat dan daar niet opgevolgd door de één of andere instantie?
  • Els P

    5 jaar geleden
    Het is zo eigen aan de sociale media generatie, lachende gezichtjes op de fotootjes en achter de schermen is het maar heel gewoontjes of gewoon slecht.