Hij smaakt ‘vlezig’, sappig en hartig en ziet eruit als een echte hamburger: de Beyond Meat Burger is nu ook in ons land te krijgen. Wie zit erop te wachten? "Een groeiende groep wil een echte vleeservaring zonder vlees." [naar artikel]
De Beyond Burger, een burger die smaakt naar vlees en er ook zo uit ziet, zal binnenkort voor het eerst in ons land te koop zijn. Het is een primeur in België. [naar artikel]
De Beyond Burger, een burger die smaakt naar vlees en er ook zo uit ziet, zal binnenkort voor het eerst in ons land te koop zijn. Het is een primeur in België. [naar artikel]
Wat de koe eet is bepalend voor de smaak van het vlees, zeggen kenners. Vooral de discussie over wat beter vlees oplevert - gras of graan - loopt... [naar artikel]
Vanaf vandaag start Dagen zonder Vlees. Deelnemers moeten het stellen met vaak smaakloze vleesvervangers. In de koelkast van de toekomst zijn er veel meer opties: opgekweekte hamburgers uit de proefbuis of nepvlees dat smaakt naar echte biefstuk. [naar artikel]
Op de grootste technologiebeurs ter wereld, CES in Las Vegas, worden niet alleen de nieuwste snufjes voorgesteld. Je vindt er dit jaar ook de... [naar artikel]
Een fris pintje op het vliegtuig om die vliegangst even te vergeten, het klinkt als een aanlokkelijk aanbod. Helaas smaakt zowat alles minder [naar artikel]
‘Uw pakje wordt vandaag geleverd tussen 8 en 17 uur’. Als die boodschap u om de haverklap naar uw brievenbus jaagt om te checken of dat kleedje of die smartphone eindelijk is gearriveerd, dan hebben deze studenten dé oplossing voor u. [naar artikel]
Hij is er eindelijk geraakt. Alireza Beiranvand (27), de doelman van Persepolis FC en de Iraanse nationale ploeg, is in België geland, klaar om zijn transfer naar Antwerp af te ronden. [naar artikel]
Bij een gezellige barbecue smaakt een lekker glaasje wijn. Maar welke wijn kies je dan? En kan je die samen met het vlees in de supermarkt scoren? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proefde 6 rode en 6 witte wijnen die de supermarkten dezer dagen aanprijzen voor bij de barbecue. “Dit is absoluut een barbecuewijn om te serveren bij een goed stuk vlees met een vetrandje, maar kan evengoed tijdens de wintermaanden gedronken worden.” [naar artikel]
Daniel Muñoz, de Colombiaanse aanwinst van Genk voor de defensie, is eindelijk gearriveerd in Genk. [naar artikel]
'Impossible Foods', een Amerikaans bedrijf dat hamburgers zonder vlees maakt die "sissen" op de grill en sap "bloeden" zoals echt vlees, heeft [naar artikel]
De Genkse hiphop is nu echt gearriveerd op het hoogste niveau. Met debuut Vliegtuigmodus levert Goeie Jongens een geweldig staal- en visitekaartje af. “We hoeven niet meer zo klein te denken.” [naar artikel]
Veviba, het slachthuis uit Bastenaken dat in het middelpunt van het vleesschandaal staat, voerde in 2016 vlees uit naar Kosovo dat twaalf jaar oud was. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. “Op 19 september 2016 kwam in Kosovo een vrachtwagen aan met vlees van Veviba uit Bastenaken. Het merendeel van de etiketten was kapotgescheurd. Op de […] Het bericht Omstreden slachthuis verkocht vlees van twaalf jaar oud verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Maart is de maand van de ‘Veggie Challenge’. En dat voel je ook in je portefeuille. Het gros van de vleesvervangers is nog steeds duurder dan vlees. Hoe komt het dat sojabonen duurder zijn dan een dier van vlees en bloed? Het Nieuwsblad ging op onderzoek. [naar artikel]
Een nieuwjaarsbarbecue zonder vlees of vis: in Amsterdam gaat het die richting uit. Het stadsbestuur wil alle evenementen, borrels en vergaderingen of lunches van de stad vegetarisch maken. Wie echt vlees of vis wil, zal daar specifiek op voorhand naar moeten vragen. [naar artikel]
In Polen is een schandaal aan het licht gekomen met vlees van zieke koeien. Een slachthuis in Kalinowo zou bijna drie ton vlees hebben van onder... [naar artikel]
17:33 De Vegetarische Slager bouwde met vleesvervangers in tien jaar een bedrijf uit van 15 miljoen euro. Ook bij ons liggen ze in de rekken bij Delhaize en natuurwinkels. ‘We willen ’s werelds grootste sla... [naar artikel]
Wie op zoek is naar een gezond alternatief om een zoete goesting op te vangen, belandt via sociale media al snel bij dadels. Dit ‘snoepje van de natuur’ smaakt naar karamel en wordt door health goeroes op TikTok en Instagram geprezen. Maar hoe gezond is de gedroogde vrucht écht? En mag je er effectief een hele doos van opeten zoals sommigen beweren? Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA legt uit. [naar artikel]
Het aantal Belgen dat minder vlees consumeert, neemt jaar na jaar toe. Een Belgische hamburgerketen haakte als eerste in op de trend en ontwikkelde een volwaardige plantaardige burger. Vleesvervangers zijn natuurlijk niet nieuw, maar vaak valt de smaak toch wat tegen. Met ‘The Beyond Burger’ wil hamburgerrestaurant Ellis Gourmet Burger daar verandering in brengen. «Meer […] Het bericht De hamburger die ruikt en smaakt naar vlees, maar volledig plantaardig is verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.