Kipling event - augustus 2018

Tanja Dexters
Volledig scherm
PREMIUM
Kipling event - augustus 2018 Tanja Dexters © Kristof Ghyselinck

Tanja Dexters laat luxueus huurappartement van vriend achter als stort: “Uit compassie liet ik haar hier wonen, en zie nu...”

ShowbizzTanja Dexters (42) maakt het de mensen die haar liefhebben niet makkelijk. Zus Mieke nam het in Dag Allemaal nog maar net voor haar op of er duikt - alweer - een onfrisse historie op rond de ex-Miss België. Tanja heeft een ravage aangericht in het luxueuze nieuwbouwappartement van een vriend. “Ik heb voor duizenden euro’s kosten”, zucht hij.

59 reacties

  • Bob Fréson

    5 jaar geleden
    En wat zeggen haar ouders hiervan, als ze dit lezen en zien? Is het op die manier dat zij hun dochter zo hebben opgevoed, of zijn zij zelf zo misschien? Om fier op te zijn, vooral als ouder.
  • laeremans viviane laeremans

    5 jaar geleden
    Heel juist Julien. Heel gemakkelijk op iemand anders zijn kosten te leven. Zou ze zelf is niet gaan werken ipv te feesten en mensen uiteen te halen en te bedriegen
  • Mieke Van Der Auwera

    5 jaar geleden
    La Dexters is de ondergang voor Michael Peeters (garageLandrover en Jaquar ) Michael open u ogen, je verdiend zoveel beter !!!
  • paul maene

    5 jaar geleden
    Zéééér hoog niveau, dat vrouwtje! Tracht je kind maar een behoorlijke opvoeding te geven. Succes is enkel draagbaar door sterke benen!
  • Resist You

    5 jaar geleden
    Altijd al veel respect voor gehad en nog steeds, ferme dame met ballen en een prachtvrouw .