EPA
Volledig scherm
© EPA

De opmerkelijke column in AD over “hoe VDP de Amstel won”: “Etioogpppogogogoogogogo”

WielrennenWat Mathieu van der Poel zondag in de Amstel Gold Race presteerde, was quasi ongezien. Vanuit een verloren positie knalde de Nederlander voorbij alles en iedereen alsnog naar de overwinning. Ook AD-columnist Thijs Zonneveld had er geen woorden voor.

6 reacties

  • lucien Noreilde

    5 jaar geleden
    onder uitzonderlijke omstandigheden altijd kip lekker aan de start goed herstelt , ongetwijfeld een groot talent , toch na enkele km in ontsnapping AMSTEL niet bij machte te reageren op volgende aanvallen , wordt meegebracht en spurt snel , nog altijd raadsel waar volgers en motards waren op de smalle wegen van de laatste 7- km zaten zeker geprangd tussen kop en achtervolgers waarom niet laten zien ?
  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Roger Depressie, waarom altijd toch nog twijfelen?zoals de waard,vertrouwd hij zijn gasten.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Roger Deprez ik doe de moeite niet meer om op de gefrusteerde wout fans te reageren , er zal altijd iets zijn dat jullie wantrouwen, motortje in zijn wiel , parcours door adri gebouwd , doping enz enz ....Enkel als wout iets presteerd is het van grote klasse zoals zijn laatste grote overwinning het wk cross in holland waar hij iedereen overklaste na ferm op zijn donder gekregen te hebben op de crossen voor en na het wk
  • Henkie Janssen

    5 jaar geleden
    Roger Deprez je kunt het talent van van der Poel niet ontkennen, kijk hoe die bij de jeugd reed daar won die ook al alles op de weg of veld. Eens in de zoveel tijd komt er een supertalent voorbij, zie ook Evenpoel en van Aert.
  • Julien Verhaeghe

    5 jaar geleden
    waar gaan we naar toe en die verdiend daar geld mee de mens is zot aan het worden