© Jos Roofthooft

© Jos Roofthooft

thumbnail: null
thumbnail: null

Comité Spurk bezoekt Klavertje Drie

In het kleine maar gezellig gehuchtje Spurk is er jaarlijks een paaswandeling voorzien. Ook dit jaar vertrok men aan het buurthuis en ging men richting Bilzen, richting de nieuwe gebouwen van Klavertje Drie.

Jos Roofthooft

Spurk en Klavertje Drie zijn al jaar een dag een mooi gegeven. Regelmatig werden er verschillende activiteiten georganiseerd waaronder ook de veelbesproken Spurk kermis. De steun vanuit Spurk was dan ook steeds welkom.Daarom werden de zowat 100 wandelaars ontvangen in één van de gebouwen die nog maar net in dienst genomen zijn. Directie en personeel van Klavertje Drie waren dan ook aanwezig en een uitgebreide paastafel met hapjes en drankjes was dan ook zeer welkom halfweg de wandeling.

Terug wandelend naar Spurk en aangekomen in het buurthuis werd door het Comité Spurkkermis aan ieder een gratis bord aangeboden in de vorm van spek en eieren. De vriendschap vierde weer hoogtij.Voldaan, tevreden en met een paasbloemetje als geschenk erbovenop gingen de iets meer dan 100 Spurkerklieten naar huis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer