Centrale gast Dimitri de Condé in VISTA!: “Stilaan denken we dat Genk de titel verdient”

• Norbert Deploige

5 jaar geleden
    Zonder Var had Club ook niet gewonnen tegen Stvv thuis , en speelden die PO1. Waarom Leko Schrijvers negeerde om hem op te stellen is voor mij toch een GROOT vraagteken. En dat Wesley 30 milj waard is? Amai.........en nog internationaal wil worden. De toekomst heeft iets anders in petto , mijn gedacht.
  • Paul Van den Bruel

Hubert, uw redenering klopt niet, gezien het tot de penalty voor Genk 1-1 was en bij deze stand een andere tactiek zou gespeeld worden door Club. Zonder de penalty was het maar 1-1 gebleven tot op de 80ste minuut Samata scoorde , wat het resultaat was van de onterechte 2-1.
  • Jos driesen

Er is maar 1 verdiende en terechte kampioen! Racing Genk! Mooiste voetbal gebracht ook europees! Chapeau!!! En die club supporterkes zwijgt aub, want als we al die onterechte var beslissingen van jullie gaan opnoemen speel je in po2. Ale en nu verder wenen. Van een antwerp fan
  • Hubert Collaer

Theo Collewaert,Genk heeft tegen Brugge met 3-1 gewonnen,zonder die strafschop was het dus 2-1.Dat de VAR fouten maakt is niet de schuld van Genk,in het verleden zijn ze ook bestolen door scheidsrechter en VAR anders hadden ze meer punten na 30 wedstrijden en was de competitie nu al gedaan. Ook Club en andere ploegen hebben eerder al cadeau's gekregen. bovendien was blauw-zwart de laatste 2 matchen nergens,ze kunnen niet om met pressing. We zien wel na Po1 wie kampioen is
  • Yves Maes

Altijd de VAR, als de VAR er niet was dan stond het 2-1 in de eerste helft in Genk - Brugge !