VISTA!
Volledig scherm
© VISTA!

Centrale gast Dimitri de Condé in VISTA!: “Stilaan denken we dat Genk de titel verdient”

12 reacties

  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Zonder Var had Club ook niet gewonnen tegen Stvv thuis , en speelden die PO1. Waarom Leko Schrijvers negeerde om hem op te stellen is voor mij toch een GROOT vraagteken. En dat Wesley 30 milj waard is? Amai.........en nog internationaal wil worden. De toekomst heeft iets anders in petto , mijn gedacht.
  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    Hubert, uw redenering klopt niet, gezien het tot de penalty voor Genk 1-1 was en bij deze stand een andere tactiek zou gespeeld worden door Club. Zonder de penalty was het maar 1-1 gebleven tot op de 80ste minuut Samata scoorde , wat het resultaat was van de onterechte 2-1.
  • Jos driesen

    5 jaar geleden
    Er is maar 1 verdiende en terechte kampioen! Racing Genk! Mooiste voetbal gebracht ook europees! Chapeau!!! En die club supporterkes zwijgt aub, want als we al die onterechte var beslissingen van jullie gaan opnoemen speel je in po2. Ale en nu verder wenen. Van een antwerp fan
  • Hubert Collaer

    5 jaar geleden
    Theo Collewaert,Genk heeft tegen Brugge met 3-1 gewonnen,zonder die strafschop was het dus 2-1.Dat de VAR fouten maakt is niet de schuld van Genk,in het verleden zijn ze ook bestolen door scheidsrechter en VAR anders hadden ze meer punten na 30 wedstrijden en was de competitie nu al gedaan. Ook Club en andere ploegen hebben eerder al cadeau's gekregen. bovendien was blauw-zwart de laatste 2 matchen nergens,ze kunnen niet om met pressing. We zien wel na Po1 wie kampioen is
  • Yves Maes

    5 jaar geleden
    Altijd de VAR, als de VAR er niet was dan stond het 2-1 in de eerste helft in Genk - Brugge !
  1. “Als speler van Anderlecht kan het niet dat je nog moet leren hoe je een bal aanneemt en inspeelt”
    VISTA!

    “Als speler van Anderlecht kan het niet dat je nog moet leren hoe je een bal aanneemt en inspeelt”

    In VISTA! ging het vandaag onder meer over de basiskwaliteiten van het voetbal. “Als trainer van Standard was ik nog elke dag bezig met: ‘speel op de juiste voet aan’”, aldus onze centrale gast Yannick Ferrera. “Tegen sommige spelers zeg je iets één keer en ze onthouden het voor de rest van hun leven. Aan andere spelers mag je elke dag tien beelden laten zien - het zal nooit blijven hangen.” “In se kan het niet, dat je trainer bent van Anderlecht en je moet nog leren hoe je een bal aanneemt en goed inspeelt”, reageert onze Club Brugge-watcher Niels Poissonnier.
  2. Oulare: “Preud’homme zag het al en ik nog niet”
    VISTA!

    Oulare: “Preud’homme zag het al en ik nog niet”

    Of er een verschil is tussen de Preud’homme van Club Brugge en die van Standard, wil Stephan Keygnaert in VISTA! weten van centrale gast Obbi Oulare. Wim De Coninck formuleert de vraag anders: “Of is er een verschil tussen Obbi Oulare bij Brugge en Standard?” Oulare, van wie Keygnaert weet dat hij op Jan Breydel wel eens clashte met Preud’homme: “Ik was toen nog jong en onwetend. Wou altijd spelen. En ja, de coach zag het al en ik nog niet. Dat is nu wel allemaal een beetje veranderd. Maar de coach niet. Hij wil elke match winnen en als dat niet het geval is, dan is hij niet blij.”
  1. VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”
    VISTA!

    VISTA! met AA Gent-manager Louwagie: “Hebben lang getwijfeld over transfer Kaminski, zowel de voorzitter als ikzelf”

    De 25ste speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden en er is weer heel wat om over na te kaarten. Zo kwamen Club Brugge en Anderlecht niet verder dan een gelijkspel en AA Gent deed misschien nog de slechtste zaak van allemaal door met 1-2 te verliezen van Moeskroen. Michel Louwagie, de manager van de Buffalo’s, gaf in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, tekst en uitleg bij de pijnlijke nederlaag van zijn ploeg. Hij kreeg het gezelschap van HLN-journalist en Gent-watcher Rudy Nuyens en Proximus Sports-analist Wim De Coninck. Niko Lainé leidde als moderator alles in goede banen.
  2. “Yari Verschaeren heeft ‘schijt aan de hele wereld’”
    VISTA!

    “Yari Verschae­ren heeft ‘schijt aan de hele wereld’”

    Als Johan Boskamp van één speler op Anderlecht nog kan genieten, is het Verschaeren wel. “Als je Verschaeren ziet lopen, hij heeft schijt aan de hele wereld”, zegt de Nederlander in onze voetbalwebcast VISTA! “Of het nu goed gaat of slecht gaat, hij doet zijn acties. Hij zet ze voor de goal, hij wil zelf scoren. Heerlijk. En dan ben je in je hoofd, op die leeftijd, zó sterk. Want normaal denk je: die jonge jongens gaan mee de dieperik in. Maar hij wordt alleen maar beter!”