Clement ook volgend seizoen nog coach in Luminus Arena? “Genk zal niet vallen bij zijn vertrek, maar ik zie hem toch het liefst blijven”

2 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Jaja, Genk mag zeker niet klagen in deze PO. Tegen Brugge een penalty krijgen die er geen was en een schorsing van 7 matchen weg gewerkt naar 0! Tegen Brugge en Standard was die speler wel de beste van het veld!
  • alain leynaert

    5 jaar geleden
    Blijf maar in Genk aub je bent daar goed,we hebben genoeg van al die jankers een kei harde buitelandse trainer dat moeten we hebben, èèn met niet te vee bla bla.
  1. “Als er vier à vijf spelers niet doen waar Preud’homme een hele week tekeningetjes heeft bij gemaakt, wordt hij zot”
    VISTA!

    “Als er vier à vijf spelers niet doen waar Preud’homme een hele week tekeninge­tjes heeft bij gemaakt, wordt hij zot”

    Standard blijft kwakkelen. De Rouches leden vrijdagavond een 2-3-nederlaag tegen AA Gent en blijven achter met 0 op 12. De mayonaise tussen trainer en spelers lijkt niet te pakken. “Preud’homme is iemand die vrij gestructureerd werkt”, zei Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, in VISTA!. “Hij wordt al een beetje ambetant als er één speler uit die structuur stapt. Als er vier à vijf niet doen waar hij een hele week tot middernacht tekeningetjes bij heeft gemaakt, wordt hij zot. En vooral omdat hij weet dat die gasten de kwaliteiten hebben.”
  2. “Verschueren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustraties tegenover hem”
    VISTA!

    “Verschue­ren wordt aanzien als iemand van Anderlecht, Coucke niet. Vandaar die frustra­ties tegenover hem”

    “Coucke buiten.” Anderlecht-fans kwamen gisteren na de nederlaag tegen Antwerp samen voor de hoofdingang en keerden zich tegen de voorzitter. “Michael Verschueren krijgt niet de volle laag. Hij wordt op Anderlecht als een ‘Anderlechtman’ aanzien. Terwijl Coucke wordt aanzien als een buitenstaander, een zakenman, die de club gekocht heeft en die daar eigenlijk emotioneel geen verbondenheid mee heeft. En vandaar dat die frustratie groter is tegenover Coucke”, aldus Gilles De Bilde. Marc Degryse: “Plus de manier waarop hij het heeft aangepakt. Hoe hij met de mensen is omgegaan. En het interview van Hein Vanhaezebrouck heeft hem veel schade toegebracht. Dan kwam daar nog eens de thuisnederlaag tegen Club Brugge bij. Nu ook tegen een directe concurrente voor de vierde plaats. En dan komt dat allemaal naar boven: ‘Wat heeft Coucke in dat jaar eigenlijk gepresteerd?’”
  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”
    VISTA!

    Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”

    “AA Gent hoort een drama te zijn, geen blije selfie”, schreef Stephan Keygnaert onlangs. Onze chef voetbal verduidelijkt in de VISTA!-studio: “Ik verwijs dan altijd naar de twee fetisjtrainers van de voorzitter: Vanhaezebrouck en Preud’homme, waar de voorzitter een goede persoonlijke band mee had. En dat waren twee trainers die de club in beweging brachten, op zichzelf door wie ze waren en hoe ze zich gedroegen. Nu heeft Gent gekozen voor Thorup, die een goede trainer is en goede veldtrainingen geeft. Dat hoor je van alle spelers. Maar hij heeft niet wat Preud’homme en Vanhaezebrouck hadden: heel die club kunnen enthousiasmeren. Ik vind hem een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent.”