© Vier

Koppel zoekt onderdak in B&B omdat het huis té snel verkocht

Goed nieuws voor wie maar geen huis vindt: er komt een tweede ­seizoen van de succesreeks Blind gekocht. In de aflevering van vanavond maakt Dina Tersago kennis met een Mechels koppel dat zijn woning blijkbaar iets té snel verkocht.

Tom De Leur

Dina Tersago verwelkomt in Blind gekocht Tom en Vicky uit Mechelen (foto), een koppel dat wel erg graag een nieuwe woning wil. Vicky zette haar huis in een impulsieve bui te koop en stelde 24 uur later vast dat de verkoop al rond was. Makelaar Béa doet haar best om een nieuw onderkomen te vinden, maar in afwachting moet het gehaaste koppel naar een bed and breakfast om de komende maanden een dak boven het hoofd te hebben.

Klaas en Heleen woonden dan weer twee jaar in Mexico en willen hun huurappartement inruilen voor een ­herenhuis binnen de Antwerpse Singel. Die zijn er genoeg, maar een budget van 320.000 euro zal door veel makelaars in de regio worden weggelachen. Voor Nisse en Mathilde is het een cruciale dag: zij krijgen voor het eerst hun gerenoveerde huis te zien. Interieurarchitect Bart ontdekt vlak voor de oplevering een lek in de vernieuwde badkamer en moet alle zeilen bijzetten om alles klaar te krijgen voor de verhuis.

Met gemiddeld 649.132 kijkers per aflevering is het eerste seizoen van Blind gekocht alvast een schot in de roos. Inschrijven voor het tweede seizoen kan nu al via de website van Vier.

Blind gekocht, Vier, 20.35u

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER