Coucke kan niet veel kwijt over huiszoekingen, federaal parket: “Bezorgd over het feit dat namen openlijk worden vermeld”

93 reacties

  • dirk govaerts

    5 jaar geleden
    de jaren waarvan de boeken zijn meegenomen ,was Coucke 1 keer per jaar bij rsca aanwezig met KVO Ooostende .Meer niet , blijkbaar zijn er vele die of niet begrijpend kunnen lezen of de oude Collin, Van Den Stock , van Holsbeek niet wil/kan beschuldigen .Sinds het bosman arrest , ook zon klucht destijds , zijn vooral de makelaars er alleen maar beter van geworden .
  • jean pierre Tibermont

    5 jaar geleden
    We hebben meer mensen nodig in het voetbal om de verziekte situatie op te kuisen maar hij krijgt zo goed als geen steun van de andere clubleiders die houden liever de potjes gedekt,Standard werkt rustig verder met Bayat...???
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Hoe heeft Coucke zich zo bij de lurven kunnen laten nemen? En wat moeten we denken van de Verschuerens ? Want Mister Michel moet toch op de hoogte zijn geweest van allicht jaren gesjoemel onder de dynastie VDS? Waarom haalt Coucke zoon Michael V dan binnen als algemeen manager ?
  • Kurt Boeckaert

    5 jaar geleden
    sommigen die hier reageren hebben duidelijk niet goed geluisterd of gelezen ! Het gaat NIET over voetbalclub Anderlecht maar over specifieke makelaars ! Die hebben blijkbaar (? moet nog bewezen worden) wat gefraudeerd met hun commissies om belastingen te ontlopen ! En huiszoeking dienen enkel om eventueel bewijsmateriaal (kopies contracten,...) te verzamelen ! niet om schuld of onschuld te bewijzen !!
  • Erwin De Mulder

    5 jaar geleden
    Mocht Anderlecht op dit ogenblik en goed draaiende ploeg geweest zijn ,zouden we dan ooit iets gehoord hebben van een gerechtelijk onderzoek?Ik twijfel er sterk aan. Coucke zijn boekhouders hebben toch een en andere tegen het licht gehouden vooraleer tot overname te beslissen?Huiswerk slecht gemaakt Marc?Erwin De Mulder