Met de Civix-app kan je de verschillede politieke partijen met elkaar vergelijken.
Volledig scherm
Met de Civix-app kan je de verschillede politieke partijen met elkaar vergelijken. © Civix

Met deze app kan je alle politieke programma’s met elkaar vergelijken

Geen zin om ellenlange programma’s door te lezen van alle politieke partijen, maar wel benieuwd wat hun voorstellen zijn voor de verkiezingen van 26 mei? Met de app Civix probeert een groep studenten de massa aan informatie toegankelijk te maken voor jongeren.

6 reacties

  • Paul Bols

    5 jaar geleden
    Misschien een app maken met de programmapunten waarmee de politieke partijen, NA de verkiezingen, ons rond de oren slaan. Verhoging van de pensioenleeftijd was bij vorige verkiezingen geen programmapunt van geen enkele partij. Zie waar we nu staan.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Zoals al sedert de jaren 1960 beloven ze minder belastingen en meer werk. Ik ga al jaaaaren niet meer stemmen. Wedden dat dezelfden terug op het politiek podium verschijnen? Klaar voor een nieuwe start om nergens te eindigen.
  • pieter engels

    5 jaar geleden
    Ontdekt tijdens een onderzoeksdag in de universiteit Saint-Louis. Een handige app gemaakt door studenten, mooi dat in 2019 dit soort initiatieven nog bestaan. Nu maar hopen dat de partijen zich aan hun programma's houden !
  • Ivan Godefroot

    5 jaar geleden
    @joris van vlaenderen: das juist...... een waardeloze app.... ze beloven je van alles en na de verkiezingen: nikske... ze doen toch hun zin, de graaiers!!!!!
  • Kees Vink

    5 jaar geleden
    Welke politieke programma’s ? Na verkiezingen wordt er niet meer over gesproken. Dan zijn het terug de eigenbelangen van de dames en heren die gaan tellen.