Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert na voorjaar: “Nu heb ik wel een pintje verdiend”

WielrennenHet voorjaar van Wout van Aert zit er op. Op de podcast van zijn team Jumbo-Visma blikt onze landgenoot samen met ploegleider Frans Maassen terug op de voorbije twee maanden. Sterke prestaties in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo werden gevolgd door een mindere dag in de Ronde en een pechdag in Parijs-Roubaix: “Maar nu heb ik wel een pintje verdiend.”

18 reacties

  • eric maier

    5 jaar geleden
    Ik blijf erbij dat Wout absoluut de inhoud heeft maar zijn gewichtswinst in 7 maanden van bijna 15 kg - zogenaamd spiermassa - hem een stuk trager gemaakt in de spurt en in het veld. Weg Explosiviteit. Feit is dat er in zijn begeleiding iemand het idee heeft dat hij echt moest bijkomen. Spiermassa als getraind topatleet kan je normaal met speciale training 7 kg winnen op die tijd. Leg alles van vorig jaar naast 2019. Met het gewicht van vorig jaar had ook hij nu zijn grote koers gewonnen.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Johan Maddens waar jij van praat is 2 jaar geleden man , hoelang is het geleden dat wout mathieu nog eens klopte? van het wk 2018 om ook het gans sezioen 2018 ferm klop gekregen te hebben. Vorig jaar in zijn eerste sezioen op de weg reed hij zelfs betere uitslagen als dit jaar
  • Patrick Wallaert

    5 jaar geleden
    Goed gedaan Wout. En ja Mathieu is van een andere planeet, maar dat minimaliseert jouw prestaties niet. Winnen is vooralsnog moeilijk maar komt wel . Heeft niet de explosiviteit van Mathieu dus moeilijker om het af te werken . Zal er wel aan werken . Is niet nodig om hem af te breken , allicht zelf mislukte fietsers .
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Als ik Wout was zou ik me weer volledig op de cross gaan concentreren. 'N tweede plaats is toch nog altijd iets beter dan 'n gemiddeld dertiende op de weg ?
  • Johan Maddens

    5 jaar geleden
    Wie klopte Wout in de Elfstedenronde en wie klopte hij al in een tijdrit. Stop met die opmerkingen en wacht af tot zijn problemen achter de rug zijn