Twitter
Volledig scherm
© Twitter

“Hoe moet ik hier mijn milkshake uit drinken?”: McDonald’s-klanten niet te spreken over papieren rietjes

McDonald'sMcDonald’s maakt in het Verenigd Koninkrijk geleidelijk de overstap van plastic naar papieren rietjes. Om ecologische redenen, dat spreekt. Maar niet iedereen ziet die switch voor het milieu even graag gebeuren. “Hoe moet ik hier nu nog mijn milkshake uit drinken?”, vraagt een misnoegde klant op Twitter. “Stop toch gewoon met die papieren rietjes.”

70 reacties

  • Joel Bosman

    5 jaar geleden
    Mensen zijn hier vergeten dat uit een rietje drinken ook beter is voor je tanden en niets te maken heeft dat het alleen voor kleine kinderen is, dus logica zit hier totaal niet in, en zoals een andere lezer ook al heeft aangemerkt, dit is mcdonalds alleen om de kosten te doen, niet om het milieu. Dus deze frustraties van de milkshake drinkers is geheel terecht. Ook de papieren rietjes moeten gemaakt worden van bomen, dus het probleem word geheel verschoven maar niet opgelost.
  • Jan Depoortere

    5 jaar geleden
    Ik heb mijn rietjes en wattenstaafjes nogthans nog nooit naar zee gebracht of buiten in de gracht gegooid. Gaan we alle olieproducten verbieden omdat iemand zijn tanker uitspoelt op zee?
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Rietjes - objectief bekeken - is voor kleutertjes tegen het smossen.
  • Daniele Melis

    5 jaar geleden
    het zijn niet de papieren rietjes die schade berokkenen aan de vissen in zee... Wel de mensen die deze rietjes in de zee terrecht laten komen...
  • Mike Vanderkerken

    5 jaar geleden
    er zijn ook afbreekbare pvc rietjes die gemaakt worden van planten, MCdo gaat niet voor het milieu maar voor een goedkopere oplossing.