Eén
Volledig scherm
© Eén

Hoe zit dat eigenlijk met al de cadeaus die Filip en Mathilde krijgen? “Vaak worden die niet eens geopend”

RoyaltyHet was een even amusante als bijzondere situatie: Philippe Geubels (38) op het koninklijk paleis om er een bezoek te brengen aan koning Filip (59). De aanleiding was dat ze op dezelfde dag jarig zijn: 15 april. Die dag was er dus een ontmoeting met thee en taart, heel wat humor én enkele geschenken.

21 reacties

  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Het zou wel eens een interessante documentaire kunnen opleveren : hoe openen van al die 'gestockeerde' cadeaus. Nochtans, het niet aanvaarden van cadeaus is een beetje contradictorisch - het koningshuis krijgt jaarlijk zo'n bedrag van 50 miljoen euro cadeau 'om te leven' en ze hebben dat nog nooit geweigerd.
  • Chrisje Van Staeyen

    5 jaar geleden
    Schande !!! Dat ze de geschenken aan de minderbedeelde BELGEN geven ipv ze op zolder te zetten. zo maken ze mss duizend mensen blij.
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Als basisprincipe aanvaarden onze vorsten geen geschenken van al te grote waarde .! Uitgezonderd hun jaarlijkse dotatie en meer ! Mensen toch zijn wij nu onnozel ?
  • Filip Traen

    5 jaar geleden
    Is er nu niemand die zoals ik gewoon denk dat onze Koning hier zélf plezier aan had en blij was dat hij eens "gewoon ontspannen" kon zijn? Hij doet doch niets verkeerd?
  • Jean-Pierre Van Lier

    5 jaar geleden
    Dit zijn hen cadeau's en dat gaat ons niet aan wat ze er mee doen