Donyell Malen en Steven Bergwijn.
Volledig scherm
Donyell Malen en Steven Bergwijn. © EPA

Football Talk Buitenland 25/04. PSV en Ajax blijven in nek-aan-nekrace richting landstitel - Castagne stoot met Atalanta door naar finale Coppa Italia

11 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Op Getafe 0-0! Wat voor een simpele ploeg is Real geworden jongens! En die super spits Benzema miste 3 open kansen! Bale een schim van zichzelf! Zidane trek de portefeuille maar open want met deze leeglopers win je volgend seizoen ook niets!
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    Als ik als trainer zou mogen kiezen tussen Hazard en Ronaldo ging ik toch fijn voor Hazard En dat met stip.
  • Mark Marken

    5 jaar geleden
    Maarten moulon, ‘t is altijd hetzelfde verhaal lijkt het; het ligt nooit aan Hazard, maar altijd aan iemand anders, de ploeg om hem heen, de trainer, enz., enz. En nou gaat hij volgens jaar Real laten knallen? Dat geloof je zelf toch niet. Hazard is een hele fijne voetballer, maar de Messi’s en Ronaldo’s van deze wereld zijn toch echt van een hele andere orde.
  • jacques weterings

    5 jaar geleden
    De meeste Belgische voetballers zijn over hun top en dan krijg je dus dit plaatje. Persoonlijk interesseert me die PL trouwens geen lor.
  • Bert Verhaegen

    5 jaar geleden
    Ik heb hier nochtans in de vele artikelen nooit gelezen dat Hazard de beste ter wereld is. Wel dat hij de beste speler van Chelsea is. Misschien ligt het aan mijn bril en aan mijn geheugen, misschien aan het jouwe. Had er bij moeten zijn, maar omdat ze maar twee spelers kunnen kiezen...