Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News


Bulldozer, maar geen bullebak: waarom vriend en vijand Jelle Van Damme toch respecteren

Belgisch voetbalYou love him or you hate him, maar onberoerd laat hij niemand. Op het randje en soms erover, onstuimig of zelfs roekeloos, maar schijn bedriegt. Tegenstanders omschrijven Jelle Van Damme (35) stuk voor stuk als fair en correct.

22 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Vuile smerig voetballer ......! Mag een handje geven aan Santini even slecht Geen voorbeeld voor de jeugd dat is zeker Pottenstampers ...
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Valt niet op hier. Het loopt hier vol potstampers. Van noord naar zuid en van oost naar west. En ze kosten ons nog handenvol geld ook. Een soort Popeye in een Mickey Mouse competitie.
  • Herman Thys

    5 jaar geleden
    Als je de commentaren leest heeft dit niks meer met voetbal te maken. Als het echt niet door den beugel kan waarom mag hij dan overal meespelen. Ooit al van Nobby Stiles gehoord. Daar is de Jelle een kadetteke tegen en die speelde bij Man U en de engelse nationale ploeg.
  • John Ulmer

    5 jaar geleden
    kan best zijn dat hij geen bullebak is, maar als je een tegenspeler in de rechthoek overhoop stampt is het penalty en daarmee basta.
  • Dirk Caesemaeker

    5 jaar geleden
    Geen bullebak ??? Aljeblieft, het is een schande voor het Belgisch voetbal en bij uitbreiding ook de Belgische arbitrage dat zo’n type speler ongestraft zijn ding kan bblijv doen. Zelfde type speler als Verstraete van AA Gent (remember de onbestrafte karatesprong op Vanaken en bij de fout en alle heisa met Malinovsky was hij evenzeer in de fout) die hun veel mindere voetbalkwaliteiten compenseren door heel verzevenvoudigd ongeoorloofde dingen te doen die niet thuishoren op een voetbalveld.