Sergio
Volledig scherm
Sergio © ISOPIX

Sergio over de Bart De Pauw-affaire: “Hij is te hard aangepakt”

ShowbizzSergio Quisquater (53) heeft zich uitgesproken over de affaire rond Bart De Pauw. De zanger vindt dat de televisiepresentator te hard is aangepakt na de beschuldigingen. Dat vertelt hij in Humo.

8 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Piet Devlieger: Bart De Pauw zijn goede naam en carrière zijn volledig om zeep, dit zonder enig onderzoek of bewijs, meteen na de vermeende geruchten. Wat is er gebeurd met 'onschuldig tot het tegendeel is bewezen?' Die man zijn carrière moest eraan, zoveel is duidelijk. En zelfs al heeft hij met vrouwen geflirt of grenzen overschreden, hij zal zeker niet de enige zijn of de ergste. Dan moeten ze allemaal gestraft worden, niet enkel hier en daar er eentje uitpikken en aan de schandpaal nagelen.
  • Lieven De Potter

    5 jaar geleden
    Ik vraag me af waarom Bart De Pauw eens niet bij VTM gaat aankloppen. Ik mis zijn programma's
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Hoezo is Bart De Pauw te hard aangepakt ? Hij is (nog) niet aangepakt.
  • willy zachel

    5 jaar geleden
    Ergens heeft hij gelijk
  • Toon Schouteden

    5 jaar geleden
    Het wordt tijd dat er eens een kerel "#mento" opent en hier elk wicht dat halfnaakt over straat loopt te kijk zet op internet. Wij mannen moeten ook veel ondergaan van het andere geslacht, maar zijn niet zo kleinzielig en kunnen dingen wel in hun context zien. Dit in tegenstelling tot het zogenoemde "sterkere" geslacht wat de dames pretenderen te zijn.