Joe Biden.
Volledig scherm
Joe Biden. © AFP

Voormalig vicepresident Joe Biden stelt zich officieel kandidaat voor Witte Huis

Joe Biden (76) doet volgend jaar voor de derde keer een gooi naar het Amerikaanse presidentschap. Dat heeft hij officieel bekendgemaakt met een videoboodschap op Twitter. Biden was vicepresident tijdens de twee ambtstermijnen van de vorige VS-president, Barack Obama. Recent kwam hij in opspraak wegens vermeende ongewenste aanrakingen.

8 reacties

  • Jacques-Philippe Leclerc

    5 jaar geleden
    De wortels van links -en de daaraan verbonden krankzinnigheid- kunnen duidelijk begrepen worden in het licht van het opgroeien van kinderen tot volwassenheid, en hoe een verstoord opgroeiproces leidt tot de irrationele overtuigingen van de progressieven. Als de moderne linksdenkende jammert en tekeer gaat tegen verantwoordelijkheid en boven alles probeert het leven van anderen die prima voor zichzelf kunnen zorgen te besturen, komt de neurose van elke linksdenkende pijnlijk aan het licht.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Roland Verhoeven, de republikeinen brengen vooralsnog enkel Trump en Bill Weld in het veld. Beiden zijn eveneens 70-plussers. De eerste is ook bekend voor losse handjes in aanwezigheid van vrouwen, geld, paraplu's, drinkbussen, enz. Niettegenstaande zie ik de Amerikanen ertoe in staat hem een 2e ambstermijn in te stemmen. Dat zal dan het failliet van de VS inluiden.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Liefst iemand jonger EN democraat.
  • Pim Devos

    5 jaar geleden
    hij is een goede kandidaat en hij zou een zeer goed president zijn maar het hangt allemaal af van de Amerikanen - Blijven ze dom en houden ze het bij 1 idioot ? of gaan ze voor een nieuwe kandidaat met deze man? - ik vermoed dat de Amerikanen dom gaan blijven - indien niet zou het voor het eerst sinds jaren zijn dat een president geen tweede ambtstermijn krijgt
  • philippe dierickx

    5 jaar geleden
    Biden sanders en clinton. Trump zal zich in de handen wrijven.