De Nederlandse middenvelder Strootman in gesprek met Adil Rami en Pamela Anderson op de bewuste avond.
Volledig scherm
De Nederlandse middenvelder Strootman in gesprek met Adil Rami en Pamela Anderson op de bewuste avond. © OM.net/Getty Images

Olympique Marseille slaat gewiekst terug naar Pamela Anderson, die hun benefietavond in colère had verlaten

Time-OutVeel mooi volk dinsdagavond op het ‘Gala Om Fondation’, een benefietavond van Olympique Marseille om hulpbehoevende jongeren in de regio financieel te ondersteunen. Onder de 330 aanwezigen ook de Amerikaanse celebrity Pamela Anderson (52), die samen is met voetballer Adil Rami. Alleen ontstak de gewezen actrice in ‘een colère’, toen er ook geld naar de heropbouw van de Notre-Dame kathedraal bleek te gaan. In een reactie slaat de voetbalclub slinks terug.

17 reacties

  • Geert Schepens

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Pamela, er is al genoeg gegeven om een hoop stenen te herstellen!
  • SAM Bedfort

    5 jaar geleden
    Pamela heeft gelijk. De rijken willen enkel hun naam op het lijstje van de Notre Dame redders, terwijl ze van hun bijdrage negentig procent kunnen inbrengen en dus op de kap van de belastingbetaler spenderen.
  • Wouter Van de Walle

    5 jaar geleden
    Ze heeft nochtans groot gelijk in deze
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Kan er inkomen. Er is reeds meer dan 1 miljard voor de kathedraal verzameld, de herstelkosten zijn op 800 miljoen geschat.
  • Robert DE REU

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Pamela, er is al genoeg geld naar die Kathedraal gegaan, laat ons vooral de armen en kinderen die het nodig hebben niet vergeten, bij Pamela zit het hart op de goede plaats.