Daniel Craig wordt opnieuw James Bond.
Volledig scherm
Daniel Craig wordt opnieuw James Bond. © AFP

Nu al problemen op de set van nieuwe ‘James Bond’: “Er zijn wel acteurs, maar er is geen verhaal”

FilmDe opnames voor de 25ste James Bond-film zijn nog maar net van start gegaan in Jamaica, of er is al onenigheid over het plot en de titel. “Ze hebben wel een cast, maar die mensen hebben nog geen idee wat ze moeten doen.” 

10 reacties

  • Hans Suskind

    5 jaar geleden
    Craig is prima maar een beetje meer subtiele humor zou welkom zijn.
  • Hans Suskind

    5 jaar geleden
    Craig was in 2015 het maanden lang filmen zat.Mag het ? Zijn we niet allemaal wel eens het werk even zat ?? Dat Craig liever zn polsen wilde doorsnijden dan weer een Bond maken was een puur emotionele reactie op een zwaar en lang Spectre project.
  • An Vanautgaerden

    5 jaar geleden
    Geef mij maar Pierce Brosnan
  • Marc Vlecken

    5 jaar geleden
    Craig als Bond en Rowan Atkinson als Johnny English in één film, dát zou een mooie film worden. Met Johnny English die op het einde door een of andere stommiteit, en totaal onbedoeld, Bond vermoord. En dat wordt dan uiteraard de laatste Bond ooit :)
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Craig zet een heel goede Bond neer , alleen , de ziel is uit de Bond film verdwenen . Sean Connery is volgens mij de enige die de echte 007 kon neerzetten , die de ziel had , de diepte had , en die de Britse stijfheid en koppigheid perfect overbracht . Pierce Brosnan kon dat ook . Maar ja , de kassa moet rinkelen , de stunts worden alsmaar meer en meer ongeloofwaardig , de plot meer en meer onbegrijpelijker ....