Bron: Instagram @nikewomen
Volledig scherm
© Bron: Instagram @nikewomen

Nike toont model met okselhaar, en ook deze 5 merken gaven eerder al het goede voorbeeld

Als je een man met okselhaar ziet, stelt niemand zich daar vragen bij. Maar beslist een vrouw om een toefje haar te laten groeien onder haar armen? Dan is het hek van de dam. Absurd eigenlijk. Om dat aan te tonen, heeft Nike een foto van een model mét okselhaar verspreid op z’n sociale media. 

12 reacties

  • Mark Vrijdaghs

    5 jaar geleden
    Geef mij toch maar lekker fris glad. Zelf hou ik als man het ook glad onder de oksels. Zo voorkom ik een vreselijke zweetgeur.
  • kristof winters

    5 jaar geleden
    En dan staat er nog bij dat adidas 'het goede voorbeeld' geeft... Maar wel met een doorschijnende bh, waar de tepels te zien zijn... Consequent?
  • kristof winters

    5 jaar geleden
    Waar zijn we nu toch mee bezig? Schoon? Een meerwaarde? Absoluut niet. Ik kan niet anders dan walging voelen bij deze foto's (en ik weet dat dit zwaar klinkt, maar ik vond geen ander woord) Voelt ge u daar beter mee? Ik denk van niet. Heb zelf nogal last van haar, rughaar,... Haal het bij me weg en ik voel me beter, liefst zelfs definitief. Vrouwen alstublieft, ga niet mee in deze hype....
  • stefan crama

    5 jaar geleden
    Okselhaar mag maar een tepel, oei dat is politiek niet meer correct. Zielige jaren 2000, was in de jaren 80 zo veel beter.
  • Berle Boffums

    5 jaar geleden
    Niks mis met een toefje zacht okselhaar. Best wel opwindend als je er met je neus doorgaat. Ze moet wel lekker ruiken...geen zweetgeur.