Instagram
Volledig scherm
© Instagram

‘No Make-Up Day’: zo zien BV’s en celebs eruit zonder make-up

ShowbizzIn de VS viert men vandaag ‘National No Make-Up Day’. Traditioneel delen heel wat bekende en minder bekende koppen dan een kiekje van zichzelf waarop ze geen make-up dragen. Men wil vrouwen er zo aan herinneren dat ze mooi zijn zoals ze zijn en dat ze hun onzekerheden niet hoeven weg te steken achter een laagje schmink. Want, échte schoonheid zit wel degelijk vanbinnen. Deze sterren deelden hun natuurlijke schoonheid met de wereld.

15 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Luc Desmet ik heb Astrid Coppens al in het echt gezien en kan je verzekeren dat het echt wel een 'natural beauty' is. Zelfs zonder make-up is ze beeldschoon. En haar haar is echt, er komen geen extensions aan te pas. Alleen ons Kylie-ken die is haar ogen vergeten te ontshminken..
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    Voor film en televisie is make-up echt nodig, zowel voor vrouwen als voor mannen, anders zou men er door de felle spots echt niet goed uitzien. Bijna iedereen uit het wereldje loopt naturel als ze niet aan het werken zijn of promoverplichtingen hebben.
  • Gunnar Aers

    5 jaar geleden
    Kylie is prachtig zonder make up
  • Nathalie Komnou

    5 jaar geleden
    Allemaal foto's met filters op.Niemand heeft op die leeftijd een babyhuid.Alleen Cameran Diaz heeft haar rimpels niet gecamoufleerd
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Astrid Coppens en Kylie Jenner spelen toch duidelijk vals, hoor!