© JDW

3.360 kaartjes wachten op koper: ticketverkoop diamantspektakel gaat van start

Komend weekend gaat de ticketverkoop van start voor het Nijlense spektakel Diamant!, dat opgevoerd zal worden op 27, 28 en 29 september.

Bert Provoost

Eind september vindt het grootse spektakel ‘Diamant! ’t Steentje van de Kempen’ plaats op het Kerkplein. Vanaf zaterdag 27 april kunnen geïnteresseerden in het Kempens diamantcentrum in de Spoorweglei de eerste tickets kopen. Dat zal gepaard gaan met heel wat randactiviteiten. Zaterdag tussen 10 en 16u is er onder andere teken- en schilderwerk, keramiek, beeldhouwwerk, urnen en fotografie te bewonderen. Zondag tussen 10 en 18u zijn er voor Erfgoeddag demo's in de slijperij die het ambacht van diamantbewerking belichten.

Tickets kunnen ook online besteld worden via www.diamant2019.be. Plaatsen kiezen is ook via die weg niet mogelijk, de organisatie maakt zich sterk dat iedereen een goed zicht zal hebben op het spektakel.

In totaal worden er meer dan drieduizend tickets verkocht. "We hebben twee voorstellingen op vrijdagavond, twee op zaterdagavond en één op zondagavond. Er is dus vijf keer plaats voor 672 mensen op onze overdekte tribune. In totaal kunnen er dus 3.360 toeschouwers langskomen", rekent Véronique Nijs van de cultuurdienst uit. Een ticket kost 10 euro.

Nog dit: de organisatie acht de voorstellingen geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER