Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Man probeert deur te openen tijdens vlucht van EasyJet

Een man heeft paniek gezaaid tijdens een volgeboekte vlucht toen hij probeerde de deur van het vliegtuig te openen. Het vliegtuig van EasyJet was onderweg van Londen Gatwick naar Pisa in Italië. 

2 reacties

  • Yann Bastiaans

    5 jaar geleden
    Het is onmogelijk om een vliegtuigdeur tijdens de vlucht te openen, omdat de deuren op een speciale manier sluiten en groter zijn dan de deuropening. Door de druk in het vliegtuig wordt de deur met verschillende tonnen druk tegen het frame geduwd. Knap mens die dat dus zou kunnen open krijgen.
  • jan Callaert

    5 jaar geleden
    zo iemand zou op de zwarte lijst moeten staan en nooit meer in een vliegtuig mogen stappen
  1. 1.200 mensen zoeken vandaag verder naar Duitse Arian (6): jongen ook na tweede ‘stille’ zoekactie nog altijd niet gevonden

    1.200 mensen zoeken vandaag verder naar Duitse Arian (6): jongen ook na tweede ‘stille’ zoekactie nog altijd niet gevonden

    Een nieuwe nacht zoeken naar de vermiste 6-jarige Arian uit Duitsland heeft weer geen resultaat gehad. Voor de tweede nacht op rij werd een “stille zoekactie” gehouden, waarbij militairen zo stil en donker mogelijk naar het jongetje op zoek gingen. Het idee is dat het kind, dat autistisch is, wellicht wordt afgeschrikt door alle tumult rond de honderden mensen die hem al dagen zoeken. Intussen wordt de zoektocht naar de jongen uit Bremervörde-Elm, een plaats tussen de steden Bremen en Hamburg in Nedersaksen, met meer helpers dan ooit voortgezet. Als Arian zondag niet wordt gevonden, gaat de zoektocht maandag verder, zei de politie.
  2. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.